Βοηθήστε μας

Βοηθήστε μας

Βοηθήστε την Καθολική Εκκλησία της Ρόδου

Βοηθήστε την Καθολική Εκκλησία της Ρόδου. Όλες οι δραστηριότητές μας διατηρούνται χάρη στις εισφορές σας και όλες οι ιδιοκτησίες μας διατηρούνται μέσω της βοήθειάς σας Χριστιανικό πληθυσμό που ζει στους Αγίους Τόπους! Κάντε μια δωρεά tγια να συμβάλετε στη διατήρηση των Αγίων Τόπων και να υποστηρίξετε τους Χριστιανούς που ζουν στη Μέση Ανατολή και τους Αγίους Τόπους.
Μάθετε περισσότερα για τα σχέδια στους Αγίους Τόπους


Δωρεές μέσω Τραπεζικής Συναλλαγής:
Όνομα Τράπεζας:: National Bank of Greece
Διεύθυνση Τράπεζας: Ethnarchou Makariou Square GR – 851 00 Rhodes, Greece
Όνομα δικαιούχου: Iera Moni Fragkiskanon Adelfon Katholikis Ekklisias
Διεύθυνση δικαιούχου: 45, Kathopouli str, 851 00 Rhodes, Greece
Kωδικός IBAN: GR5501104610000046129623735 (Currency: EURO)
Κωδικός SWIFT: ETHNGRAA

Δωρεές μέσω πιστωτικής κάρτας:

Διευκρινίστε τους λόγους για τη δωρεά σας: είτε για τη Ρόδο είτε για ένα πρόγραμμα των Αγίων Τόπων

Η ATS pro Terra Sancta είναι ένας μη κυβερνητικός φιλανθρωπικός οργανισμός των Φραγκισκανών στους Αγίους Τόπους. Η αποστολή του ΜΚΟ είναι να υπηρετήσει την Κουστωδία των Αγίων Τόπων στο στόχο της: να διατηρήσει και να προωθήσει τους Αγίους Τόπους, διατηρώντας την Χριστιανική Κοινότητα στην Μέση Ανατολή, προωθώντας την ειρήνη και τον διάλογο.

"Η διατήρηση της ελευθερίας και η αγνή αγάπη είναι βασικά τον κόσμο μας, και κυρίως στους Αγίους Τόπους Ακολουθώντας το Παράδειγμα του Φραγκίσκου της Ασίζης, εμείς οι αδελφοί ζούμε στην καρδιά των ανθρώπων, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες τους, αναζητούμε την ελευθερία σε όλα τα πρόσωπα, και αγαπάμε όλους εξίσου."

Pierbattista Pizzaballa- Custos of the Holy Land, Πρόεδρος του ATS pro Terra Sancta

Κάθε μέρα οι Φραγκισκανοί της Κουστωδίας προσεύχονται για όλους εκείνους που βοηθούν τους Αγίους Τόπους με οποιοδήποτε τρόπο