Ομάδες προσευχής

Ομάδες Προσευχής

Το Θείο Έλεος της Αγ. Faustina

H ομάδα αυτή δημιουργήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας δύο Πολωνών Μοναχών, οι οποίοι προσκαλούνταν από τον ιερέα κάθε χρόνο για να τον βοηθήσουν με την Αποστολή στη Ρόδο.

Η ομάδα συναντιέται κάθε εβδομάδα και ψάλλει την Προσευχή του Θείου Ελέους που ενέπνευσε στην Αγ. Faustina o Ιησούς. Η Ενορία έχει δύο γλωσσικές ομάδες: μια Ελληνική και μια Ιταλική.
Για περαιτέρω πληροφορίες στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο: stmaria@otenet.gr

Για περαιτέρω πληροφορίες στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο: stmaria@otenet.gr

Η Λεγεώνα της Παναγίας

Πρόκειται για ένα διεθνή Καθολικό Σύνδεσμο λαϊκών ατόμων, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν την Εκκλησία στην Αποστολή της. Η πνευματικότητα τους βασίζεται κυρίως στην Πίστη τους για την κοινή δράση του Αγίου Πνεύματος και της Παρθένου Μαρίας, για την εξιλέωση και για την διάδοση της Βασιλείας του Θεού. Αυτό το κίνημα, που ξεκίνησε το πρώτο μισό του XX αιώνα, έχει αναζωπυρωθεί.

Η Λεγεώνα της Παναγίας συναντιέται στη Sancta Maria τα απογεύματα της Κυριακής στις 15,00.
Εκκλησία της Παναγίας της Νίκης "Sancta Maria"
Καθοπούλη 45 - Πόλη της Ρόδου

Για περαιτέρω πληροφορίες στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο: stmaria@otenet.gr

El- Shaddai DWXI- Prayer Partners Foundation International Ministry

Πρόκειται για ένα Χαρισματικό Καθολικό Κίνημα που ιδρύθηκε στις Φιλιππίνες στη δεκαετία του 90. Δημιουργήθηκε για να στηρίξει τη Μητέρα Εκκλησία και να διαδώσει τα καλά νέα της σωτηρίας και μιας καινούριας ζωής, διαμέσου του Ιησού Χριστού. Κάθε μήνα έρχεται στην Αθήνα ένας ‘υπουργός’ (εντεταλμένος) για να δώσει πνευματική στήριξη στην ομάδα.

Η ομάδα El Shaddai συναντιέται στο St Clare's Hall (Sancta Maria) τις Κυριακές στις 15,00.
Εκκλησία της Παναγίας της Νίκης "Sancta Maria"
Καθοπούλη 45 - Πόλη της Ρόδου

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο: stmaria@otenet.gr

Ο Λασαλιανός Σύνδεσμος Πρώην Απόφοιτων της Ρόδου.

Το 1920, οκτώ χρόνια μετά την Ιταλική Κατοχή της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, η κυβέρνηση ζήτησε από τους Λασαλιανούς Αδελφούς των Χριστιανικών Σχολείων της επαρχίας Τρέντο να ξεκινήσουν σχολικές δραστηριότητες στο νησί για τη σχολική χρονιά 1921-1922.
Αφού τα Δωδεκάνησα προσαρτήθηκαν στην Ελλάδα την 9η Σεπτεμβρίου 1950 οι δύο τελευταίοι Ιταλοί Αδελφοί έφυγαν από τη Ρόδο και το Ιταλικό Σχολείο έκλεισε.
Το 1969 χάρις στην πρωτοβουλία κάποιων πρώην απόφοιτων, ιδρύθηκε ο "Λασαλιανός Σύνδεσμος των Πρώην Αποφοίτων της Ρόδου". Τότε οργανώθηκε και το πρώτο συνέδριο στη Ρώμη. Ξεκίνησε έτσι μια καρποφόρα συνεργασία μεταξύ των πρώην απόφοιτων και της μικρής Καθολικής κοινότητας στο νησί.
Τα Λασαλιανά σχολεία στον κόσμο ξεπερνούν τα 900, ενώ βρίσκονται σε όλες τις ηπείρους. Έχουν 1 εκατομμύριο μαθητές και 80000 δασκάλους.

Το σωματείο των Ιερών Ψυχών

Το "Σωματείο των Ιερών Ψυχών" προσφέρει προσευχές για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών, καθώς και εθελοντική εργασία στο Καθολικό Κοιμητήριο.